Захисника з Болграду Сергія Бахчеджи посмертно нагородили орденом “За мужність” III ступеня

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


15 березня у Болграді начальник Болградського РТЦК та СП Олександр Дем’янов вручив державну нагороду дочці старшого солдата в/ч А 2167 Сергія Бахчеджи, який загинув 30 червня 2022 року, захищаючи Батьківщину у бою поблизу Бахмутського району, Донецької області.


Полеглому воїну було лише 35 років. У нього залишились дружина, дочка та син, якому на сьогоднішній день 1 рік, повідомляє Болградська РВА.

Сергій народився 07 жовтня 1986 року. Навчався в Болградській ЗОШ №2 та Болградському НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Болградської міської ради. З 13 серпня 2019 року проходив військову службу у в/ч А2167 міста Біла Церква, Київської обл. Приймав участь в АТО з 2019- 2020 року. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну, чоловік став на захист Батьківщини.

Указом Президента України Володимира Зеленського, за особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бійця відзначено орденом «За мужність» III ступеня, посмертно.

Під час зустрічі, від імені Болградської районної воєнної адміністрації, начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура висловив слова скорботи й вдячності родині загиблого та вручив лист-подяку батькам Сергія Бахчеджи.

Болградський міський голова вручив батькам Сергій Бахчеджи рішення сесій Болградської міської ради про перейменування одного з провулків м. Болград на честь загиблого героя.
Учасники заходу вшанували пам’ять Сергія Бахчеджи та пам’ять всіх загиблих під час російської агресії хвилиною мовчання.

Керівник районної організації учасників АТО Іван Бодлєв подякував сім’ї загиблого захисника та зазначив, що громадською організацією виготовлена меморіальна дошка на честь загиблого героя та буде встановлена на Алеї Слави у Болградському НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей».

Захисника з Болграду Сергія Бахчеджи посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня  Захисника з Болграду Сергія Бахчеджи посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня Захисника з Болграду Сергія Бахчеджи посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x