Янукович планував розпад України й хотів бути главою держави довічно, – зрадник Царьов

0 коментарів 24948 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишній президент-утікач Віктор Янукович разом зі своєю партією мав план щодо розпаду України й хотів бути главою держави довічно. Про це заявив колишній український підприємець, колабораціоніст, проросійський політик та сепаратист Олег Царьов у інтерв’ю пропагандистському виданню.


За словами Царьова, Янукович хотів змінити Конституцію, як це зробили диктатори Путін та Лукашенко. Так, експрезидент міг балотуватися на посаду необмежену кількість разів, а у відповідь очікував спалах сепаратизму на території Західної України.

«Расскажу вам то, чего никому раньше не рассказывал. Я держал в руках документ, разработанный аналитиками Партии регионов, в котором рассматривался сценарий пожизненного президентства Януковича», – цитує розповідь колабораціоніста Главком.

Фактично Янукович разом із командою планували державний переворот: хотіли захопити владу в Україні й розділити державу. Таким чином Царьов підкреслив необхідність Майдану, адже в українців не було іншого виходу, бо країною керували злочинці.

«Было очевидно, что, выстраивая дружеские отношения с Российской Федерацией, добиваясь роста экономики, повышения уровня жизни, все это сделать реально. Два президентских срока, изменение Конституции, еще два срока… И единственная угроза воплощению этих планов в жизнь виделась одна: Западная Украина всегда будет расшатывать ситуацию на территории всей страны и сделает все, чтобы не дать такой сценарий реализовать И тогда нарисовался план, согласно которому Тягнибок, получавший деньги в том числе и из кассы Партии регионов, стал бы выступать за сепаратизм, за отделение ряда западных областей в автономное образование, не поддерживающее центральную власть. Ну, а центральной власти пришлось бы «скрепя сердце» согласиться», – поділився Царьов.

Зауважимо, Царьов був членом фракції «Партія регіонів» Януковича. Нині він переховується в РФ від слідства, провадженого генпрокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із Росією.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x