Шокуючий жорстокістю злочин: жителя Арцизу вбили в Одесі за те, що він начебто дорікнув незнайомцю за відмову подати милостиню

0 коментарів 18198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель міста Арциз був вбитий в Одесі 12 березня в крамниці. Злочин шокує своєю жорстокістю – чоловіка вдарив кулаком в обличчя незнайомець начебто за те, що він дорікнув йому за відмову подати милостиню. Постраждалий помер на місці події до приїзду медиків. 


Як повідомили в обласній поліції, подія сталася у крамниці на вулиці Розумовській. 22-річний зловмисник сильно вдарив незнайомця кулаком в обличчя. Не втримавшись на ногах, чоловік впав і знепритомнів.

Правопорушник зателефонував на спецлінію «103» і пішов геть, проте медики, які прибули за викликом, констатували смерть потерпілого.

Правоохоронці оперативно встановили особу нападника та затримали його. Молодик пояснив, що вдарив громадянина, бо той начебто дорікнув йому за відмову подати милостиню.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Це правопорушення передбачене ч. 2 ст. 121 і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання й нині клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – прокоментував начальник слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Павло Гавришко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x