Разом з квартирантом зникли майже 100 тис. грн: на Одещині переселенець обікрав господаря, який дав йому прихисток

0 коментарів 23868 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині в Подільському районі чоловіка обікрав молодий переселенець, якому той дав прихисток у своєї хаті. Раптом квартирант зник, а з ним усі накопичання господаря – майже 100 тисяч гривень. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.


23-річний мешканець Херсонщини отримав прихисток у свого знайомого. Коли господар повернувся до дому після поїздки до райцентру, то побачив, що зникли гроші – 75 тисяч гривень і 600 доларів США разом з ним.

Поліція розпочала слідство і через деякий час знайшла зловмисника, який втік до Одеси, де на крадені гроші зняв квартиру. Під час обшуку поліцейські вилучили більшу частину викрадених грошей та ще декілька речей потерпілого.

Фігуранту повідомили про підозру в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), скоєному в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років. Правопорушник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x