Дорогу молодим: у селі Долинське Ренійської громади обрали нову старосту. Що про неї відомо

0 коментарів 26514 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Депутати Ренійської міської ради затвердили на посаді старости села Долинське Тетяну Георгіївну Догу. Вона була єдиною, хто запропонував свою кандидатуру замість колишньго голови села Валентина Салі, який подав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це пише видання Рені-Одеса.


Відомо, що Тетяна Дога закінчила 9 класів Долинської школи, після чого продовжила освіту в Ізмаїльському технікумі економіки та права. Закінчивши його, вступила на заочне відділення Ізмаїльського інституту водного транспорту, вивчала економіку підприємства та працювала у сільській раді.

Тетяні Георгіївні 28 років. Вона з чоловіком живе у рідному селі, дитина ходить до другого класу Долинської школи.

“У мене вже є досвід роботи у місцевому самоврядуванні. Я починала працювати у Долинській сільській раді, а після адміністративної реформи стала діловодом відділу організаційно-кадрової роботи Ренійської міськради. Діловодство я вивчила, як кажуть, від «А» до «Я». Коли міський голова Ігор Вікторович Плєхов запропонував мені спробувати себе на посаді старости, я думала всього дві години і вирішила: а чому б і ні? Роботу я знаю, своє рідне село знаю. І, як то кажуть, дорогу – молодим. Я вирішила, що треба йти наперед”, – зазначила Тетяна Дога.

Відповідно до ухваленого депутатами Ренійської міськради положення про обрання старост, уповноважені особи провели у селі Долинське анкетування шляхом збору підписних листів.

Ця процедура в Ренійській громаді проводилася вперше. Відповідно до положення, кандидату достатньо заручитися підтримкою 15% виборців, уповноважені особи зібрали більше – 21,75%.

Наші колеги поцікавилися у Тетяти Георгіївни про її пріорітетні завдання на посаді.

“Це ремонт доріг. Ремонту потребує і центральна вулиця, і Шкільна, і Танкістів, та інші. Однак на сесії було відзначено, що спочатку необхідно міняти водопровід, а потім асфальтувати дороги. А водогін у селі Долинське справді дуже старий, труби треба поетапно міняти. Над цим питанням треба працювати”, – підкреслила староста та зазначила, що планує провести озеленення рідного села та підтримання порядку.

“Я хотіла б у центрі посадити дерева та квіти. Валентин Іванович організував роботи з благоустрою парку, я вважаю, що ці роботи слід продовжити”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x