Держрибагентство запрошує на івент – розповідатимуть, що планується виставити на онлайн-аукціони Прозорро.Продажі у 2023 році

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


30 березня о 12:00 відбудеться івент на тему: «Ловись риба велика і мала: що планує Держрибагентство виставити на онлайн-аукціони Прозорро.Продажі у 2023 році».


Відповідний анонс Державне агентство меліорації та рибного господарства України опублікувало у своєму Фейсбуці.

Спікерами заходу виступлять директор Департаменту організації використання водних біоресурсів, аквакультури та наукового забезпечення Держрибагентства Володимир Вовкотруб і керівниця відділу навчання та івентів ДП «Прозорро.Продажі» Ірина Піценко.

Під час івенту експерти поінформують про поточний стан аукціонних торгів на промисловий вилов водних біоресурсів на «Прозорро.Продажі» та лотів, що виставлятимуться у подальшому.

Учасники заходу також матимуть можливість отримати відповіді на всі запитання щодо впровадження електронних торгів (аукціонів) для отримання права на спеціальне використання водних біоресурсів.

До участі в івенті запрошуються усі зацікавлені особи. Реєстрація здійснюється за посиланням: https://cutt.ly/N4YQ6aM.

Нагадаємо, перші аукціони з продажу прав на промисловий вилов водних біоресурсів у системі Прозорро.Продажі Держрибагентством було оголошено на початку лютого. Як проінформували у Держрибагентстві, з тих пір вже успішно проведено 255 таких торгів.

За результатами проведених аукціонів підписано і опубліковано в державній електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» понад 200 протоколів про визначення переможців та укладено понад 180 договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) шляхом електронних торгів, видано 113 дозволів на спеціальне використання водних біоресурсів. До місцевих бюджетів від реалізації аукціонів на промислове рибальство вже надійшло понад 13 млн грн.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x