Боровся з контрабандою за допомогою хабарів: СБУ викрили на корупціїї інспектора Одеської митниці

0 коментарів 18198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітники Служби безпеки України затримали головного державного інспектора одного з оперативних відділів управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил Одеської митниці за систематичне отримання хабарів. Про це повідомили у прес-центрі Управління СБ України в Одеській області.


Встановлено, що посадовець організував корупційний механізм під час митного оформлення імпортних вантажів. За фіксовану суму коштів зловмисник забезпечував безперешкодний пропуск контейнерів через митний кордон.

У січні цього року, коли мільйони людей залишалися без електроенергії через масовані ракетні атаки агресора, зловмисник вимагав та отримав хабар за безперешкодне митне оформлення контейнеру із ліхтарями.

Правоохоронці затримали фігуранта відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергового хабара.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Боровся з контрабандою за допомогою хабарів: СБУ викрили на корупціїї інспектора Одеської митниці Боровся з контрабандою за допомогою хабарів: СБУ викрили на корупціїї інспектора Одеської митниці Боровся з контрабандою за допомогою хабарів: СБУ викрили на корупціїї інспектора Одеської митниці
Боровся з контрабандою за допомогою хабарів: СБУ викрили на корупціїї інспектора Одеської митниці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x