Білгород-Дністровський: пік захворюваності на вірусні інфекції минув

0 коментарів 17334 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському зберігається тенденція зменшення рівня захворюваності на вірусні інфекції. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Управління охорони здоров’я. 


На ГРВІ хворіє 254 людей проти 274 попереднього тижня ( з них діти – 193 проти 206). В районі захворюваність також зменшилась: 383 (проти 497), з них діти – 233 (проти 227). Епідемічний поріг не перевищено.

Пневмонія: за поточний період в місті зареєстровано 3 випадки (проти 2); в районі 6 випадків (проти 2).

COVID-19: за даними міськрайонного відділу лабораторних досліджень, за минулий тиждень в місті зареєстрований 1 випадок захворюваності на  (минулого тижня випадків не зареєстровано); в районі захворюваність зменшилась: 6 випадків проти 13.

Надання стаціонарної медичної допомоги хворим на COVID-19 мешканцям міста та району проводиться в КНП «Білгород-Дністровська центральна районна лікарня» за укладеним договором з Національною службою здоров’я України. За минулий тиждень в інфекційних відділеннях Білгород-Дністровської ЦРЛ проліковано 3 мешканця міста. На даний час стаціонарну медичну допомогу отримує 1 мешканець міста з діагнозом COVID-19.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x