В рідному селі Тарутинської громади поховають військовослужбовця, який загинув майже рік тому

0 коментарів 31104 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Тарутинській громаді попрощаються з загиблим на війні земляком. Похорон Олександра Зеленого, якому назавжди залишилося 34 роки, відбудеться завтра в рідному Березине. Примітно, що хлопець пішов на фронт одразу ж після початку військових дій та загинув наприкінці березня 2022 року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Тарутинську селищну раду.


“03 лютого 2023 року Тарутинська громада зустрічає загиблого воїна, нашого земляка та Героя, командира гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальйону молодшого сержанта ЗЕЛЕНОГО ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА”, – йдеться у повідомленні.

У сільраді висловили прохання до жителів селищ Тарутине та Березине, щоб ті прийшли 3 лютого об 10.15 на вулицю із державною символікою, квітами та створити «живий коридор», аби гідно зустріти загиблого Героя.

Як розповіли у адміністрації, машина із загиблим буде рухатися від Тарутинської лікарні  по вул. Красна до світлофора, по вул. Центральній у напрямку смт Березине. Похорон відбудеться в цей же день. Прощання з Олександром проходитиме за адресою: смт Березине вул. Центральна 90 (Олександр, чоловік Люби Стасенко).

“Вшануємо пам’ять Героя, який ціною власного життя відстоював майбутнє для нас! Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі…” – зазначили у сільраді.

В рідному селі Тарутинської громади поховають військовослужбовця, який загинув майже рік тому

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x