Скандальну експресофіцерку Південного управління ДПСУ звільнили з військової служби

0 коментарів 41283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Експресофіцерку Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби після скандалу з новорічними фото з Парижа.


Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речника Держприкордонслужби Андрія Демченка.

За його словами звільнення відбулося наприкінці січня. До цього її переводили з Одеси до Житомира на посаду не пов’язану з комунікаціями:

“Хотів би додати, що після тієї ситуації відносно неї, яка розгорнулася на початку січня, відомство відразу відреагувало, керівництво відомства щодо її подальшого проходження служби. І на даний момент вона ще раз підтверджую звільнена з рядів Державної прикордонної служби на підставі законодавства України про військовий обов’язок військової служби”, — зазначив Демченко.

Нагадаємо, пресофіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська на початку січня потрапила у гучний скандал. Вона виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, вочевидь, зустрічала Новий рік. Це викликало шквал критики та хейту в соцмережах. Деякі українці обурювалися тим, що представник офіційної правоохоронної структури України “хизується” своїм “люксовим” приватним життям у час, коли оборонці України проливають кров на фронті.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x