Облрада розгляне проект надання дітям військовополонених єдиноразової допомоги у розмірі 20 тисяч гривень

0 коментарів 15174 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На наступній сесії Одеської обласної ради, яка відбудеться у березні, заплановано розгляд проекту, що передбачає виплату кожній дитині військовополоненого, зареєстрованій в Одеській області, єдиноразової допомоги у розмірі 20 тисяч гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на голову облради Григорія Діденко. 


За словами Діденка, проект підготовано за результатами зустрічі з родичами військовополонених, яка пройшла у січні разом із заступницею міністра оборони Ганною Маляр, головою ОВА Максимом Марченком і колегами з Миколаївської та Херсонської обласної ради.

Пропонується внести зміни до Порядку надання цільової адресної допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, та малозабезпеченим верствам населення.

“Ми доповнимо його розділом, що передбачає одноразову допомогу у розмірі 20 тисяч гривень дітям військовополонених віком до 18 років, зареєстрованим місцем проживання яких є Одеська область.
Закликаю всіх колег підтримати цей проєкт у сесійній залі — для дієвої соціальної підтримки родин захисників України! У єдності та злагоді — переможемо!”, – звернувся Діденко.

Коментарі закриті.