Джо Байден у Києві разом із Володимиром Зеленським під звуки повітряної тривоги вшанували пам’ять загиблих захисників України

0 коментарів 22437 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 20 лютого, напередодні річниці вторгнення Росії в Україну до Києва з візитом уперше з початку повномасштабної війни прибув президент США Джо Байден.


Зазначимо, що сьогодні, 20 лютого, розпочався дводенний візит президента США Джо Байдена до Європи: було анонсовано його поїздку до Польщі, присвячену річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну.

На тлі припущень про те, що лідер США може відвідати також Україну, у Білому домі уточнили: 20-22 лютого Джо Байден відвідає тільки Польщу, інших зупинок у Європі американський президент робити не планує.

Однак сьогодні вранці в Києві було перекрито вулиці в центрі міста, поблизу посольства США, а також дороги від посольства в бік центрального залізничного вокзалу та ширяться чутки про неоголошений візит високої іноземної делегації.

Пізніше очевидці виклали відео, на якому видно, як вулицями столиці проїхав кортеж, основу якого складали американські позашляховики.

Також у мережі з’явилися фото і відео президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена, які на Михайлівській площі, під звуки повітряної тривоги вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Коментарі закриті.