В Ізмаїлі завершено етап буріння артезіанської свердловини та встановлення дообладнання для очищення води на території лікарні

0 коментарів 25245 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Дунайській обласній лікарні Ізмаїлу завершився етап буріння артезіанської свердловини та встановлення обладнання для доочищення води, а також здійснився переход на альтернативне опалення, що дозволить зігріти приміщення без наявності світла. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську ОВА. 


Як ми повідомляли раніше, роботи почалися 12 січня Одеською обласною військовою адміністрацією за підтримки International Medical Corps.

Наразі вже триває процес введення в експлуатацію та благоустрій території.

“Свердловина розрахована на 7 кубів на годину, при тому що споживання води в лікарні складає 65 кубів за добу. Як зазначили фахівці, наявність 168 м³ води на добу, дає змогу забезпечити повністю цю лікарню водою і що важливо – відділення гемодіалізу, яке є найбільш водо-залежним та споживає 60% загальної потреби в повному обсязі” – зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко, який особисто курирує роботу.

Також зазначається, що Дунайська обласна лікарня повністю перейшла на альтернативне опалення: встановлено 2 котла, що працюють на твердому паливі, в яких можна спалювати деревину, вугілля та пелети. Потужність одного котла 250 кКал.

“У разі тривалого відключення електроенергії ця лікарня повністю забезпечена водопостачанням, електроживленням та альтернативним опаленням” – додав Максим Марченко.

В Ізмаїлі завершено етап буріння артезіанської свердловини та встановлення дообладнання для очищення води на території лікарніє

В Ізмаїлі завершено етап буріння артезіанської свердловини та встановлення дообладнання для очищення води на території лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x