У синьо-жовтих кольорах: презентовано логотип і гасло пісенного конкурсу “Євробачення-2023”

0 коментарів 29997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Організатори міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023”, який проходитиме в Ліверпулі, представили цьогорічний логотип та слоган. Про це повідомляється на сторінці  Eurovision Ukraine – Євробачення Україна у Facebook.


67-й пісенний конкурс «Євробачення 2023» проходиме під слоганом «Об’єднані музикою» (United by Music).

«Новий слоган демонструє унікальне партнерство між Сполученим Королівством, Україною та містом-організатором Ліверпулем, спрямований на те, щоб донести пісенний конкурс «Євробачення» до аудиторії по всьому світу та неймовірну силу музики, яка об’єднує людей», – йдеться у офіційному повідомленні.

Цьогорічний логотип, зроблений в синьому, жовтому, фіолетовому та рожевому кольорах. Це серце у FLAF-стилі, яке символізує ритм і звук колективного серцебиття усіх учасників Євробачення та глядачів.

У логотипі використано шрифт Penny Lane.

Також на офіційній сторінці конкурсу в Інстаграмі з’явилося відео з великим банером з логотипом під пісню переможців “Євробачення-2022” українського гурту Kalush Orchestra – Stefania.

До слова, сьогодні, 31 січня, о 21:00 на телеканалі Суспільне Культура, а також на сайтах Суспільне Культура та Суспільне Євробачення відбудеться пряма трансляція церемонії передавання ключів місту Ліверпулю та жеребкування учасників півфіналів “Євробачення-2023”. Українці вперше з 2017 року зможуть стежити за подією наживо.

У синьо-жовтих кольорах: презентовано логотип і гасло пісенного конкурсу "Євробачення-2023"
У синьо-жовтих кольорах: презентовано логотип і гасло пісенного конкурсу "Євробачення-2023"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x