“У наших “Хаймерсів” немає вихідних з 6 на 7 січня”: речник Одеської ОВА Братчук – щодо так званого “різдвяного перемир’я від путіна”

0 коментарів 18144 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Речник Одеської ОВА Сергій Братчук розповів, до чого треба бути готовими жителям Одещини під час так званого “різдвяного перемир’я від путіна”.


За його словами, минула ніч в Одеській області пройшла без обстрілів та повітряних тривог. Проте розслаблятися не варто, адже окупанти не полишають ідей, щодо атаки півдня країни. І об’явлене путіним так зване “різдвяне перемир’я” – це тільки привід для підготовки наступних злочинів.

“Ми прекрасно розуміємо, що ворог готується до чергових атак по півдню нашої держави, зокрема по нашому регіону. Але що це змінює особисто для нас  — нічого. Війна, нажаль, продовжується. Але в цій війні у нас одне завдання – ми маємо перемогти. Наші “Хаймерси” відсвяткували Різдво Христове ще в ніч з 24 на 25 грудня, тому з 6 на 7 січня січня у них немає вихідних. Про так зване “перемир’я”,— віри немає і не могло бути”, — сказав Братчук.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x