Марченко про затримання Муратова: “Я особисто займав і займатиму принципову позицію щодо будь-яких порушень закону скоєних посадовими особами”

0 коментарів 25110 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 січня, відбулось судове засідання, щодо обрання запобіжного заходу заступнику голови Одеської ОВА Олегу Муратову, якого підозрюють в отриманні хабаря розміром у 27 тисяч доларів. Приморський суд відправив Муратова до СІЗО на 2 місяці, однак він може вийти під заставу у 3 млн 220 тис. 800 грн, що складає 1200 мінімальних прожиткових мінімумів.


Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко прокоментував цю подію так:

“Я особисто займав і буду займати принципову позицію щодо будь-яких порушень закону скоєних посадовими особами. Всі винні мають бути притягнуті до відповідальності та понести невідворотне покарання. Військова адміністрація та правоохоронні органи області і надалі будуть припиняти неправомірну діяльність будь-кого незалежно від рангу та займаної посади”.

Нагадаємо, за даними слідства, підозрюваний запропонував керівнику структурного підрозділу облдержадміністрації за винагороду у 35 тис дол США «вирішити» питання з правоохоронцями та закрити кримінальне провадження, яке розслідується щодо службових осіб адміністрації за фактом привласнення державного майна.

Правоохоронці затримали високопосадовця після одержання частини неправомірних коштів у розмірі 27 тис дол США.

Марченко про затримання Муратова: "Я особисто займав і займатиму принципову позицію щодо будь-яких порушень закону скоєних посадовими особами"

Фото: “Думська”

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x