У Білгороді-Дністровському ветеран культосвітньої роботи протягом року отримуватиме стипендію міського голови

0 коментарів 17955 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тетяна Юхимівна Марченко – ветеран культосвітньої роботи, протягом року отримуватиме стипендію міського голови в рамках реалізації Програми «Культура Білгорода-Дністровського». Про це повідомили на офіційному сайті міської ради.


Як зазначається, Тетяна Юхимівна Марченко працювала у Центрі культури та дозвілля керівником народного ансамблю народної пісні «Рідні наспіви» з 1991 року. Колектив під її керівництвом  наполегливо вивчав і пропагував пісенну культуру регіону. Вона є ініціатором вивчення художньої культури рідного краю. Організовувала фольклорні експедиції в райони Одеської області, де колектив записував пісні і поповнював свій репертуар.

 Багато років Тетяна Юхимівна працювала викладачем на кафедрі методики музичного виховання та хорового диригування Білгород-Дністровського фахового коледжу Південноукраїнського державного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського.

 Під керівництвом Т.Ю. Марченко в 1994 році ансамблю було присвоєно звання «народний». Колектив побував на багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, здобував перемоги та Гран-прі.

За багаторічну творчу працю Марченко нагороджена знаком «Відмінник освіти України» та Почесною грамотою Міністерства освіти.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x