Ніхто ні до кого претензій не має: стало відомо, чим завершилась ледь не смертельна сімейна бійка “вилами” в Суворівській громаді

0 коментарів 31239 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стали відомі подробиці чимало не смертельного конфлікту між літніми родичами в селі Приозерне Суворовської громади (колишнього Кілійського району). З’ясувалося, що 87-річна жінка та 62-річний чоловік – це мати та син. Що саме трапилося між найріднішими, невідомо, проте сусіди розповіли про гучну сварку напередодні, а медики підтверджують надмірне вживання спиртного чоловіком до стану білої гарячки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на джерела у поліції та місцевих мешканців.


Нагадаємо, 25 січня в Кілійську багатопрофільну лікарню було госпіталізовано двох літніх людей з колотими ранами. І якщо жінка після надання необхідної допомоги почувалася нормально, то чоловіка з тяжкою травмою ока, ЗЧМТ та пошкодженням черевної порожнини терміново доправили до Одеської лікарні, де він наразі проходить лікування.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  у той день зазначили, що надавали допомогу постраждалим з пораненнями вилами. В лікарні цю інформацію не підтвердили, але останнє слово за експертами.

Сам конфлікт стався близько 8 години ранку по вулиці Дружби. Сусід, який став свідком гучної сварки напередодні, розповів, що мати та син протягом тривалого часу зловживають спиртними напоями. Місцеві мешканці додають – раніше уваги родичі до себе не привертали, поводилися тихо. Чоловік за життя так і не одружився, проживав разом з матір’ю. Нещодавно жінка злегла, після чого син став сильно пиячити.

За результатами виїзду до постраждалих поліцейських, обидва відмовилися давати будь-які свідчення щодо отримання травм та зазначили, що через них претензій ні до кого не мають.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x