Вже другий день на ворожих військових аеродромах в РФ щось палає і вибухає

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уже другий день на ворожих військових аеродромах щось палає і вибухає. Сьогоднішній ранок був неспокійним для окупантів у Курську та Брянській області.


Так, у російському місті Курськ в районі аеродрому вночі у вівторок, 6 грудня, стався вибух із подальшою пожежею. Влада регіону заявила про атаку безпілотника.

“В результаті атаки безпілотника в районі курського аеродрому спалахнув нафтонакопичувач”, – повідомив у Telegram губернатор Курської області.

Зазначається, що внаслідок події постраждалих немає, але пожежа локалізується до сих пір.

Також безпілотники нібито атакували комбінат “Слава” у Брянській області.

“На територію комбінату залетіли приблизно два безпілотники – вони впали та вибухнули за три метри від резервуарів з дизельним паливом. У цей момент п’ятитонні резервуари були порожні та серйозної пожежі вдалося уникнути”, – кажуть росЗМІ.

Нагадаємо, вчора сталися вибухи на авіабазі Енгельс у Саратівській області та на аеродромі Дягіляєво біля Рязані. Міністерство оборони Великої Британіївважає, що це є одним із найбільших стратегічно важливих провалів РФ від моменту вторгнення в Україну.

За даними відомства, внаслідок вибухів були пошкоджені два важкі бомбардувальники Ту-95 в Енгельсі, а внаслідок вибуху паливного бака в Дягіляєвому загинули три особи.

Місця інцидентів розташовані глибше в Росії, ніж локації попередніх вибухів. Енгельс розташовано на відстані понад 600 км від території, контрольованої Україною.

Енгельс є основною оперативною базою російської авіації дальньої дії на заході Росії, де базується понад 30 важких бомбардувальників. У міністерстві додали, що “ці літаки сприяють ядерному стримуванню Росії, а також часто використовувалися для запуску звичайних крилатих ракет по Україні”. Тепер Росія, можливо, тимчасово перемістить бомбардувальники на аеродроми розведення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x