У Росії на авіабазах, звідки ракетами атакують Україну, сталися вибухи: окупанти втратили кілька бомбардувальників

0 коментарів 23112 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одразу кілька пригод сталося сьогодні на військових аеродромах у РФ, внаслідок яких окупанти втратили кілька бомбардувальників та іншу техніку. Про це повідомляють російські телеграм-канали і пропагандистські ЗМІ. 


Так, на авіабазі в Саратовської області, звідки злітають для обстрілу України бомбардувальники, внаслідок падіння невстановленого безпілотника було пошкоджено два ракетоносці Ту-95.

Зазначається, що невстановлений безпілотник упав на злітну смугу авіабази Енгельс-1. Окрім пошкодження двох стратегічних бомбардувальників, двоє російських військовослужбовців зазнали поранень, їх госпіталізовано. Водночас, які самі пошкодження у літаків, не повідомляється. Однак ЗМІ пишуть, що пошкодження значні.

За іншими даними, знищено понад 8 літаків.

Ще один інцидент стався на військовому аеродромі “Дягілєво” під Рязанню. Там нібито спалахнув і вибухнув бензовоз, внаслідок чого загинуло троє людей, ще шість поранено.

“Попередньо, сталося загоряння бензовоза внаслідок вибуху. Постраждали, за попередньою інформацією, дев’ятеро людей, троє з них загинули”, — скаржаться пропагандисти.

За їхніми даними, через вибух на аеродромі пошкоджено літак. Зазначимо, що на авіабазі дислокуються літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Ан-26 — їх використовують для обстрілів України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x