В результаті масованого ракетного удару по Одеській області пошкоджена енергетична інфраструктура та є влучання в цивільні об’єкти

0 коментарів 43416 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В результаті масованого ракетного удару пошкоджена енергетична інфраструктура Одеської області. Також є влучання в цивільні будинки та об’єкти цивільної інфраструктури. Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.


За його словами, поранено двоє людей. Наразі електропостачання відсутнє в Одесі та більшості громад Одеського району .

“Усі служби знаходяться на місцях та вже приступили до відновлення електропостачання. Жодними ракетними ударами ворогу не вдастся нас зламати або залякати. Слава Україні!”, – зазначив Марченко.

Раніше заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко підтвердив “приліт” по двох інфраструктурних об’єктах в Одеській області. Через них в місті призупинено роботу громадського електротранспорту. Також наразі всі міські котельні зупинені.

Також в Одесі відсутнє центральне водопостачання. Одна з ракет поцілила по підстанції, яка постачає електрикою Біляївську насосну станцію, що подає воду в обласний центр.

Зазначимо, що за словами Президента Володимира Зеленського, сили ППО збили більшість випущених сьогодні по території України російських ракет.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x