В Ізмаїлі місцевий житель погрожував фізичною розправою працівнику виконавчої служби, вимагаючи скасувати обмеження у праві керування транспортними засобами

0 коментарів 19845 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі судитимуть місцевого жителя, який погрожував фізичною розправою працівнику органу державної виконавчої служби з метою добитися від останнього прийняття незаконного рішення (ч. 1 ст. 343 КК України). Про це Бессарабії INFORM повідомили в Ізмаїльській окружній прокуратурі. 


За словами керівника окружної прокуратури Олександра Сари, під час досудового слідства встановлено, що мешканець міста Ізмаїла з метою схилити державного виконавця до винесення постанови про скасування тимчасового обмеження у праві керування транспортними засобами неодноразово у мобільному застосунку «Viber» погрожував потерпілому застосуванням до нього фізичного насильства.

Продовжуючи свій злочинний умисел, обвинувачений прийшов до відділу державної виконавчої служби та в агресивній формі у присутності свідків погрожував потерпілому фізичною розправою у разі невиконання його вимог щодо зняття вказаного обмеження в рамках виконавчого провадження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали дізнавачі СД Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області за процесуального керівництва Ізмаїльської окружної прокуратури. Наразі обвинувальний акт вже направлено до Ізмаїльського міськрайонного суду.

За вчинене кримінальне правопорушення обвинуваченому загрожує штраф до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до трьох місяців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x