Уродженець Болградського району, який проживає в США, допоміг малій батьківщині облаштувати укриття для забезпечення роботи школи

0 коментарів 21141 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженець села Криничне Болградського району Петро разом з сином, які проживають в Сполучених штатах Америки переказав своїй сестрі, місцевій мешканці Ганні Харлампівні Кірчиковій, значну суму коштів на благодійність. Завдяки цьому 1 вересня запрацювала місцева школа. Про неймовірну історію благодійності і співчуття Батьківщині пише “Бессарабія INFORM” з посиланням на Болградську міську раду.


“З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива нашому народу та краю. Це ще раз підтвердила родина Ганни Харлампівни Кірчикової. Її брат, Петро Харлампійович та його син, перечислили Ганні Харлампівни гроші – 1500 амер. доларів (55 000 грн), на які вона закупила лави для облаштування укриттів. Дуже приємно, що є такі люди, які вболівають за розвиток та життя нашої громади”, – зазначили у міськраді.

Благодійникам щиро дякують за те, що їхній внесок допоміг відкрити ліцей, та діти 1 вересня сіли за парти.

“Добрі справи не залишаються не поміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади”, – звернулися до всіх, хто допомагає Україні в такий нелегкий час, в Криниченській селищній раді.

Уродженець Болградського району, який проживає в США, допоміг малій батьківщині облаштувати укриття для забезпечення роботи школи

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x