Четверо осіб травмувалися внаслідок аварії на автодорозі «Тарутино-Серпневе»

0 коментарів 22734 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП, в якій травмувалися четверо осіб. Аварія сталася на автодорозі “Тарутино-Серпневе” ввечері 2 грудня. Факт події та її подробиці виявилися лише сьогодні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Тарутинський РВ ГУНП України в Одеській області.


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 2 грудня на автодорозі Т-1627 «Тарутино-Серпневе», травми отримали троє пасажирів та водій. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини подій.

За попередніми даними, 62-річний водій «Daewoo», рухаючись зі сторони села Підгірне у напрямку смт Тарутине Болградського району, не впорався з керуванням транспортного засобу та з’їхав з дороги у кювет. У салоні вказаного автомобіля, крім водія, знаходились троє пасажирів – дві жінки та чоловік, які отримали травми різного ступеню тяжкості.

58-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді переламу ребр та правої руки. У другого пасажира закритий перелам лівої руки. У водія автомобіля та його жінки – травми голови.

Усі постраждалі звернулися до Тарутинської лікарні. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

Автомобіль з механічними пошкодженнями направлено до штрафмайданчика.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Дане правопорушення карається штрафом від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі розслідування триває.

Четверо осіб травмувалися внаслідок аварії на автодорозі «Тарутино-Серпневе»

Четверо осіб травмувалися внаслідок аварії на автодорозі «Тарутино-Серпневе»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x