В Одесі теж пройшов мітинг моряків, який закінчився роздачею повісток і навіть затриманнями

0 коментарів 46845 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі сьогодні теж пройшов мітинг моряків з приводу отримання дозволу на тимчасовий перетин кордону, але закінчився він затриманням двох чоловіків. Моряки кажуть, що не знають цих молодиків та називають їх  провокаторами, а в поліції заявляють, що вони відмовилися показувати документи. Про це повідомляють Новини.LIVE.


Як повідомила журналістам голова Об‘єднання моряків України Христина Король, моряки намагалися знову привернути увагу до проблеми. Адже за два місяці на півдні жоден моряк не отримав дозвіл від військкоматів.

Одеські моряки вже вчетверте збираються на мітинг з приводу отримання відповідних документів після прийняття у вересні постанови Кабміну та підписання алгоритму видачі документів Генштабом наприкінці жовтня.

Після цього моряки саме півдня досі не отримали дозвільні документи у військкоматах та записали кілька відеозвернень. Під час чергового мітингу у суботу, 12 листопаду, співробітники військкоматів почали видавати повістки. Як повідомив моряк Володимир Артамонов, минулого разу вони отримали 30 повісток.

В цей час біля мітингу відбулось затримання двох молодиків, які відмовились показати документи поліції та поводили себе не адекватно. Їх відвезли у райвідділ. Голова Об‘єднання моряків України запевняє, що це була провокація з боку невідомих та спроба зірвати мітинг. Цих затриманих до цього серед моряків ніхто не бачив.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x