В Ізмаїльському районі хлопці, віросповідання яких не допускає користування зброєю, пройшли альтернативну (невійськову) службу

0 коментарів 23247 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі з альтернативної (невійськової) служби у звʼязку із закінченням термінів її проходження звільнились двоє молодих хлопців.


Альтернативна (невійськова) служба, є службою, яка запроваджується замість проходження строкової військової служби і має на меті виконання обов’язку перед суспільством. Право на альтернативну службу мають громадяни України, якщо виконання військового обов’язку суперечить їхнім релігійним переконанням і ці громадяни належать до діючих згідно з законодавством України релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю.

Як повідомили в Ізмаїльській РДА, з альтернативної (невійськової) служби, за підсумками засідання робочої групи у справах альтернативної (невійськової) служби в Ізмаїльському районі, були звільнені:

  • Божейко І. Я., 16.01.2001 року народження – член релігійної організації «Релігійна громада друга церква євангельських християн-баптистів», мешканець села Броска;
  • Баранюк П. В., 05.05.2001 року народження – член релігійної організації «Церква Християн віри євангельської «Вефіль», мешканець села Кислиця.

В Управлінні соціального захисту населення Ізмаїльської райдержадміністрації зазначили, що протягом проходження альтернативної служби замість строкової військової, порушень  трудової дисципліни та функціональних обов’язків з боку юнаків не було. Керівництво  підприємств, де вони проходили службу, характеризували їх тільки з позитивного боку.

В Ізмаїльському районі хлопці, віросповідання яких не допускає користування зброєю, пройшли альтернативну (невійськову) службу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x