УДП перевантажило сою з баржі на судно в порту Констанца

0 коментарів 24408 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


«Українське Дунайське пароплавство» здійснило перевантаження сої у порту Констанца за новою схемою: із баржі на судно. Такий спосіб перевалки займає менше часу. Про це повідомив керівник УДП Дмитро Москаленко.


За словами очільника пароплавства, перевалка за новою схемою здійснюється за 2-3 доби, тобто значно швидше, ніж на терміналі порту, де караван стоячи у черзі витрачає тиждень, а іноді і більше.
“Нова схема перевалки є суттєвим зниженням ризику виникнення демереджу. Пришвидшенням обороту флоту і, відповідно, підвищенням рентабельності УДП. У комплексі з новою власною перевалкою УДП – це win-win історія для компанії і клієнта. Продукція фактично з автомобільного транспорту в Україні гарантовано та у визначений термін завантажується на морське судно у Констанці”, – розповів керівник.
Як відзначив Дмитро Москаленко, тариф за комплексну послугу (перевалка – річкове судно – перевалка – морське судно) більш ніж конкурентноздатний.
“Дякую нашим партнерам з румунської групи компаній TTS (Transport Trade Services). Це наш перший спільний проєкт, що відкриває перспективу для стратегічного партнерства”,- підкреслив керівник УДП.

УДП перевантажило сою з баржі на судно в порту Констанца УДП перевантажило сою з баржі на судно в порту Констанца  УДП перевантажило сою з баржі на судно в порту Констанца

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x