Підтримка під час війни: у Вилковому опублікували графік безкоштовних сеансів з психологом для переселенців

0 коментарів 33102 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В місті Вилкове проводять безкоштовні сеанси психологи. Їхня мета – допомогти переселенцям, які почуваються погано через війну та необхідність покинути рідні домівки. Графік опублікував виконком Вилківської міської ради, передає “Бессарабія INFORM”. 


Проходити сеанси будуть у волонтерському штабі по вул. Різдвяна, 163 та в будівлі Інклюзивно-ресурсного центру по вул. Татарбунарського повстання, 40. Під керівництвом начальника відділу освіти Вилківської міської ради Алли Євтюхової практичні психологи закладів та установ освіти приєднуються до волонтерської діяльності та розширюють свої можливості, охоплюючи не тільки дітей та підлітків психологічною роботою, а й дорослих людей, травмованих воєнними подіями.

Розклад:

Наумова Світлана, практичний психолог Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1» – консультування з питань сімейних відносин, домашнього насилля. Середа 14.00 – 15.00 (волонтерський штаб).

Сімоненкова Світлана, практичний психолог Вилківського ЗЗСО №2 – консультування за тематикою: «Зняття емоційної напруги та способи емоційної саморегуляції». Вівторок 14.00 – 15.00 (волонтерський штаб).

Стефанова Галина, директор інклюзивно-ресурсного центру – консультування за допомого. метафоричних карт для дорослих. Понеділок 14.00 – 15.00 (приміщення ІРЦ).

Передері Любов, фахівець – консультант ІРЦ – консультування з питань розвитку дітей раннього та дошкільного віку. Понеділок 15.00 – 16.00 (приміщення ІРЦ).

Мелентьєва Любов, фахівець – консультант ІРЦ – консультування за темою: “Самостійне зняття емоційної напруги у дорослих за допомогою фізичних вправ”. Понеділок 15.00 – 16.00 (приміщення ІРЦ).

Михайльська Анастасія, фахівець – консультант ІРЦ – консультування підлітків. Понеділок 15.00 – 16.00 (приміщення ІРЦ).

Андріянова Альбіна, фахівець – консультант ІРЦ – консультування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Понеділок 14.00 – 15.00 (приміщення ІРЦ).

Також ведеться робота над тим, щоб залучити до волонтерської діяльності практичних психологів сільської місцевості, які зможуть надавати свої послуги внутрішньо переміщеним особам селищ Приморського, Десантного та Мирного.

“Відділ освіти завдячує керівникам Опорного закладу освіти «Вилківський ЗЗСО №1», Вилківського ЗЗСО №2, інклюзивно-ресурсного центру Вилківської міської ради за сприяння у волонтерській діяльності та надання можливості практичним психологам на проведення психологічної роботи з внутрішньо переміщеними особами в межах свого робочого часу. Разом ми подолаємо психологічні травми нашого населення та наслідки страшної війни! Разом ми – сила і перемога! Слава Україні!”, – зазначили у виконкомі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x