На трасі Одеса-Рені на злощасному повороті біля селища Суворове сталася чергова ДТП за участю рейсового автобуса. Є постраждалі

0 коментарів 56781 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на трасі Одеса-Рені на злощасному повороті біля селища Суворове сталася чергова ДТП за участю рейсового автобуса, внаслідок якого постраждали люди.


Як повідомили “Бессарабії ІНФОРМ” читачі, за попередньою інформацією, автобус сполученням Одеса-Варна рухався у бік Ізмаїла. Аварія сталася на невеликому вузькому мосту, де встановлено знак “Перевага зустрічного руху”. Швидше за все, ігнорування даного знака і стало причиною ДТП.

Цей знак встановлюється перед вузькими ділянками дороги, нерідко – під час проведення дорожніх робіт, на мостах та шляхопроводах, і означає, що водій повинен поступитися дорогою учасникам дорожнього руху, що рухаються у зустрічному напрямку.

Швидше за все, водій не встиг вчасно зорієнтуватися, втратив керування і виїхав за межі проїжджої частини, де автобус перекинувся. За повідомленням очевидців, в аварії постраждали 7 людей. Офіційної інформації про подію та постраждалих наразі немає.

Зазначимо, що ДТП на цьому мосту трапляються досить часто.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x