На деяких вулицях Рені з’явиться плитка замість асфальту: де чекати змін

0 коментарів 20655 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У місті Рені ділянку дороги по вулиці Госпітальній (від Вознесенської до вулиці 28 червня) планується вимостити дорожньою плиткою завтовшки 80 мм. Аналогічним чином мають намір упорядкувати ще дві ділянки на вулицях Маяковського та Кишинівської. Про це з посиланням на міського голову Ігоря Плехова повідомляє видання Рені-Одеса.


“З плитки-вісімки ми вже минулого року вимостили одну ділянку вулиці Дністровській у Рені (від вул. Тиха до Дністровського провулка, площею 1200 квадратних метрів) та дорогу до дитячого садка в селі Лиманське. Практика інших міст, досвід яких ми вивчали, показує, що такі дороги практичніші, їх можна ремонтувати за потреби самотужки, а за ціною вони майже такі як і з асфальтовим покриттям”, – розповів голова Ренійської громади.

За словами очільника громади, як і раніше, обов’язковою умовою перед кожним ремонтом дороги є заміна старого водопроводу, нове врізання абонентів з виведенням точок обліку води за межі домоволодінь. Будівництво цих точок обліку повинні взяти на себе господарі подвір’їв.

Як повідомляється, цього року планується провести поточний ремонт доріг у місті Рені на вулицях 28 червня, Вознесенській, Соборній, Дунайській, на вулицях Карташова, Маяковського, Шевченка, 3-го Гвардійського полку, Віорела Дулоглу, Пролетарській, Спортивній, Госпітальній, Кагульській, а також на вулицях Болградській, Будагяна, Грекових та на площі Свободи.

У селі Долинське передбачено поточний ремонт доріг на вулицях Олександра Прокопені, Танкістів та Молдовській.

У Лиманському упорядкують дорогу на вулиці Іллі Рошка, в Орлівці — дорогу на вулиці Миру.

У Новосільському заплановано ремонт дороги на вулицях Михайла Кокоша та Шкільній, у селі Плавні – на Гагаріна та Лазурній.

В Котловині поточний ремонт дороги на вулиці 28 червня, в Нагірному — на Степовій та вулиці Шевченка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x