Життєдайний ковток води до придунайських озер – у Бессарабії розчищають канал “Громадський”

0 коментарів 27216 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території Сафʼянівської ОТГ  Ізмаїльського району стартували роботи з розчистки каналу Громадський, який забезпечує водою озера Лунг та Сафʼяни, а також водообмін між озером Катлабух та річкою Дунай. Як очікується, результатом робіт, які триватимуть декілька місяців, стане поліпшення екологічного стану озер Придунавʼя.


“Першочергово планується розчистити канал до села Стара Некрасівка і далі до озера Сафʼяни”, – повідомляють у Ізмаїльській районній державній адміністрації.

Наразі канал Громадський потребує розчистки якнайменше до відмітки -0,7 м.

Під час нещодавнього робочого візиту до Ізмаїльського району начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, який стосувався вирішення проблемних питань стану водойм та водосховищ, було прийнято низку важливих рішень.

Зокрема, за дорученням очільника області, було виділене пальне для проведення робіт з розчистки каналів.

Виділене паливо планують розподілити між Ізмаїльським, Кілійським та Болградським управліннями водного господарства для розчистки каналів Громадський, Міжколгоспний та Орлівський.

Життєдайний ковток води до придунайських озер - у Бессарабії розчищають канал "Громадський" Життєдайний ковток води до придунайських озер - у Бессарабії розчищають канал "Громадський" Життєдайний ковток води до придунайських озер - у Бессарабії розчищають канал "Громадський" Життєдайний ковток води до придунайських озер - у Бессарабії розчищають канал "Громадський"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x