Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про неможливість проведення переговорів із Путіним

3 коментаря 15930 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 30 вересня про дії України у відповідь на спробу Росії анексувати території України, яким констатується неможливість проведення переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.


Про це йдеться в указі №679 від 30 вересня.

“Констатувати неможливість проведення переговорів із президентом Російської Федерації В.Путіним”, – йдеться у документі.

Указом також схвалено рішення РНБО щодо звернення України із заявкою на вступ до Організації Північноатлантичного договору (НАТО) у прискореному порядку.

Відповідне рішення ухвалили як вiдповiдь на спробу Росією анексувати тимчасово захоплені території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про неможливість проведення переговорів із ПутінимВолодимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про неможливість проведення переговорів із Путіним

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

Особенно понравилось про нАТО :))))))) ускорено!:)))))
Ну, как известно, спешка хороша в двух случаях:))) сдаётся у них – два , таких случая и сразу-одновременно:))))). Впрочем и Путин – на это недоразумение чхал, это очень мягко говоря:)))), скорее лучше употребить Его крылатое выражение, про « СОРТИР»!!!

рубль
рубль
1 год назад

Я забыло подписаться, я не Аноним, я рубль и сосу писюныыыыы!!!! В СОРТИРЕ!:))))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Анонимная рублядь, для тебя что, Пyтин – бог, что ты даже местоимение с большой буквы пишешь – “Его”? 😀

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x