У Білгород-Дністровському районі п’яний водій збив підлітка, втік з місця ДТП і переховувався в хащах

1 коментар 26865 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 3 жовтня в селі Зоря Білгород-Дністровського району п’яний водій збив 14-річного підлітка і втік з місця ДТП. Поліція його розшукала і затримала – він переховувався в хащах на околиці села. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію обласного ГУНП. 


Про потерпілого медикам та поліцейським сповістили пересічні громадяни, які виявили підлітка без свідомості на узбіччі дороги. Лікарі негайно госпіталізували хлопця. Попередньо йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом скронево-потиличної кістки, кому другого степеню, рвані рани та гематоми.

Поліцейські, оглянувши місце, де виявили підлітка, та провівши оперативно-розшукові заходи за пів години встановили, що на нього ВАЗом наїхав 51-річний чоловік, який живе з ним поряд. Водія розшукали в хащах на околиці села, куди він заїхав, сподіваючись сховатися й уникнути відповідальності.

Чоловіка перевірили на вміст алкоголю в крові – він був п’яний.

“Відомості за фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років”, – повідомили в поліції.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Транспортний засіб з механічними пошкодженнями вилучили та помістили на арештмайданчик.

У Білгород-Дністровському районі п'яний водій збив підлітка, втік з місця ДТП і переховувався в хащах

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что если топить, вешать и потом ещё мокрых висячих водятлов-алкоголиков расстреливать, то может получиться очень интересный эффект.. Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x