У Арцизькій громаді частково відновили роботу вуличного освітлення. До якої години світитимуть ліхтарі

0 коментарів 16983 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З цього тижня у Арцизькій громаді відновили вуличне освітленні. Від сьогодні встановлено новий графік роботи ліхтарів на вулицях, які світитимуть до 21:00. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на главу Арцизької громади Сергія Парпуланського.


Минулого тижня через критичну необхідність економити електроенергію в Арцизькій громаді було прийнято рішення щодо відключення вуличного освітлення в усіх населених пунктах.

«Прийняли рішення відновити роботу вуличного освітлення, але з обмеженням використання електричної енергії, – інформує голова громади. – Задля забезпечення комфорту та безпеки жителів у всіх населених пунктах Арцизької громади вуличне освітлення буде працювати до 21:00».

Також очільник громади звернувся до малого та середнього бізнесу з проханням вимкнути додаткову підсвітку, вивіски, рекламу та інші енерговитратні прилади як у межах, так і поза межами населених пунктів Арцизької громади, наголосивши, що «навіть невелика економія в кожному приміщенні допоможе стабілізувати роботу національної енергосистеми».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x