Шість кіло канабісу “для власного споживання”: нарколюбителю з Ренійщини “світить” до 8 років тюрми

0 коментарів 14769 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські скерували до суду обвинувачення жителю Ренійської громади у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного зілля в особливо великих розмірах. За місцем мешкання чоловіка правоохоронці вилучили більше шести кілограмів канабіса.


Як повідомили в обласному ГУНП, 30-річний мешканець села Новосільське нещодавно отримав покарання у вигляді двох років умовного строку за незаконне вирощування конопель та виготовлення канабіса, що передбачені ч. 1 ст. 310 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Втім чоловіка це не зупинило, і він знову насушив вдома конопель і виготовив із них більше шести кілограмів канабіса.

Правопорушник зізнався, що зірвав наркомісткі рослини неподалік присадибної ділянки для власного споживання.

«Поліцейські вилучили наркотичні засоби і направили їх на експертизу, а після її проведення під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування поліцейські завершили і скерували до суду обвинувальний акт», – прокоментувала старша слідча відділення № 2 слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ольга Єлісейцева.

Шість кіло канабісу "для власного споживання": нарколюбителю з Ренійщини "світить" до 8 років тюрми

Шість кіло канабісу "для власного споживання": нарколюбителю з Ренійщини "світить" до 8 років тюрми

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x