Робота «зернового коридору» буде продовжена і після 22 листопада – Мінінфраструктури

1 коментар 12501 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Угоду щодо експорту українського продовольства, термін дії якої визначався до 22 листопада, буде продовжена і надалі.


Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

Вчора, 16 жовтня, міністр інфраструктури України Олександр Кубраков провів переговори з міністром оборони Туреччини Хулусі Акаром в Спільному координаційному центрі у Стамбулі щодо реалізації “зернової ініціативи” та продовження її дії після 22 листопада.

“Сторони-учасники “Ініціативи” – ООН, Туреччина та Україна, висловили готовність продовжити її дію і запевнили у докладанні максимальних зусиль для її успішної реалізації. На даний момент немає жодних сумнівів, що робота “зернового коридору” буде продовжена після 22 листопада”, – сказано у повідомленні міністерства.

Зазначається, що з моменту старту «Зернової ініціативи» і до сьогодні вже експортовано понад 7,7 мільйона тонн агропродукції, що вже стабілізувало ціни на продовольство та протидіє загрозі глобального голоду.

Також під час зустрічі у Стамбулі українська сторона наголосила на важливості прискорення Спільним координаційним центром процесу інспектування суден.

“Завдяки цьому вдасться суттєво збільшити об’єми експорту зерна в держави Африки, Азії та Європи, а також запобігти утворенню черг на перевірках”, – наголосили в Мінінфраструктури.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Это вЫ рогули, в Кремле спросите!:))))))) Идиоты!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x