Порти Одещини готові і надалі працювати в рамках “Зернової ініціативи” попри спроби росії її зірвати

0 коментарів 15930 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Порти Великої Одеси готові і надалі працювати в рамках “Зернової ініціативи”. Робота “зернового коридору” продовжується, незважаючи на спроби російських окупантів перервати цю ініціативу.


Про це повідомив сьогодні вранці речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

“Сьогодні дуже важливий день для “Зернової ініціативи”, а отже для Одеси, для всієї України і, без перебільшення, для усього світу. Відповідний Координаційний центр у Стамбулі узгодив проходження зерновим коридором 14 суден. Я нагадаю, що напередодні 22 судна стояли в наших портах на завантаження. Організація Об’єднаних Націй і Туреччина, як гаранти зернової угоди, і Україна, як її виконавець і ініціатор, і як країна, що дотримується усіх міжнародних зобов’язань навіть під час війни, узгодили проходження цих кораблів і повідомили про це країну-терориста – російську федерацію. Впевнений, що наші Збройні сили забезпечать в наших водах безпечне проходження цього каравану і все буде добре”.

Нагадаємо, 29 жовтня росія заявила, що призупиняє свою участь у реалізації угод щодо вивезення сільськогосподарської продукції з українських портів після нібито української “атаки” на Севастополь.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x