Опалювальний сезон розпочнеться вчасно – в Мінрегіоні розповіли, коли чекати на теплі батареї

2 коментаря 15876 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно, без жодних перенесень та змін.


Про це повідомив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час Єдиного марафону новин.

“Наразі, у 9 регіонів вже розпочалося підключення соціальних закладів до теплопостачання, це в першу чергу медичні заклади, пологові будинки, там, де це потрібно зробити в першу чергу. Що стосується житлового фонду, то в більшості міст ми в кінці жовтня плануємо почати постачання тепла. Якщо буде холодно до того – ми розпочнемо раніше, відповідно до температурних показників”, – заявив міністр.

Прем’єр Денис Шмигаль під час засідання уряду у середу, 12 жовтня, анонсував, що температурний мінімум у житлових приміщеннях взимку буде знижений до 16 градусів, тому що в нинішніх умовах газ і вугілля слід використовувати економно.

Після включення опалення ми закликаємо економно використовувати газ та вугілля. Так, це означає зниження температури у квартирах. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє – 18 градусів. Це потреба і це наш внесок у перемогу. Адже від кожного з нас залежить, як ми пройдемо цю зиму”, – сказав Шмигаль.

Водночас він запевнив, що тарифи на опалення, як і на газ, воду, електроенергію, не підвищуватимуться.

Шмигаль закликав українців ретельно готуватися до зими – за його словами, бажано, аби в кожної родини був запас необхідних базових речей: теплий одяг, свічки, ліхтарики, батарейки. Це важливо підготувати на випадок, якщо внаслідок масованих ракетних обстрілів зникне світло чи тепло.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Как в том анекдоте:- « ну и вы говорите!»:)))))))

рубль
рубль
1 год назад

Вот, я же говорю, че сасу весело:)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x