Чергова смертельна аварія за участю вантажівок: на Одещині внаслідок ДТП загинули двоє людей

0 коментарів 30078 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні близко 04:30 ранку в Одеській області поблизу села Одаї Березівського району сталася смертельна аварія за участі двох вантажівок «DAF» та «ISUZU». На жаль, внаслідок зіткнення загинув один з водіїв та його пасажирка. Про це повідомили Головному управлінні Нацполіції в Одеській області. 


За попередньою інформацією, 28-річний житель Донеччини їхав за кермом вантажного автомобіля «ISUZU» в напрямку Одеси і врізався у зерновоз «DAF», водій якого зупинився на узбіччі через поломку.

В результаті аварії кермувальник «ISUZU» та його 22-річна пасажирка-землячка загинули. 59-річний водій «DAF» з Черкащини не постраждав.

Наразі на місці події працюють правоохоронці Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Рух транспорту на даній ділянці дороги не ускладнений.

Нагадаємо, зранку 23 жовтня  поблизу села Миколаївка-Новоросійська на трасі М-15 сталася жахлива ДТП. “ВАЗ 2101” не надав перевагу автомобілю “МАН”, через що сталося зіткнення, яке забрало життя 60-річного пасажиру легковика.

 

Чергова смертельна аварія за участю вантажівок: на Одещині внаслідок ДТП загинули двоє людей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x