Бессарабія втратила ще одного сина: Болград сьогодні прощається із 33-річним Юрієм Бондаренко

0 коментарів 31428 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чергова трагічна новина надійшла на Болградщину. На війні загинув 33-річний Юрій Бондаренко. Його життя обірвалося 30 вересня під час виконання бойового завдання в Херсонській області. Сьогодні рідне місто Болград прощається зі своїм Героєм. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на прес-службу Болградської РД(В)А.


“Захищаючи наш спокій, під час виконання бойового завдання обірвалося життя солдата Бондаренко Юрія Андрійовича, стрільця – помічника гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А0666”, – йдеться в повідомленні на сайті райадміністрації.

Юрій Андрійович народився 14.08.1989 року в м. Болград. Був призваний на військову службу за мобілізацією Болградським РТЦК та СП Одеської області 30 березня 2022 року. 30 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в Херсонській області солдат Юрій Бондаренко загинув внаслідок множинних осколкових пораненнь.

“Болградська районна військова адміністрація висловлює глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам Героя. Слава та вічна пам’ять відважному захиснику!” – зазначили у повідомленні.

Церемонія прощання з Юрієм Бондаренко відбулася сьогодні, 2 жовтня, у залі ритуальних послуг на вул. Поштова (біля моргу). Висловити свою шану та повагу захиснику Вітчизни мали змогу болградці, які створили живий коридор на вул. Поштова – Заводська, коли тіло покійного проносили у напрямку цвинтара.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x