Аби не допустити віялових відключень в нашому регіоні: Одеські енергетики закликають мешканців області економити електроенергію

2 коментаря 23193 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ДТЕК Одеські електромережі звернулися до мешканців Одеської області з призивом економити електроенергію, аби не допустити віялових відключень в нашому регіоні.


Енергетики зазначають, що у багатьох областях України віялові відключення електроенергії вже запроваджені.

“Друзі, у багатьох областях України вже запроваджені віялові відключення електроенергії. Щоб не допустити їх у нашій області, давайте економно використовувати електроприлади у пікові години: з 8:00 до 11:00 і з 17:00 до 23:00”, – закликають у одеському ДТЕК.

Слід зазначити, що в результаті свідомого зменшення українцями споживання електроенергії останніми днями його сумарно по країні вдалося скоротити на 10%. Такі дані повідомили у Кабміні. В Уряді подякували мерам, головам громад, які відповідально поставилися до зменшення електроспоживання в громадах.

“З метою уникнення планових відключень ми маємо досягти свідомого зменшення споживання електроенергії з 17 до 22 години загалом по Україні на 25%. Тому звертаємося до бізнесу з проханням долучитися до свідомого споживання й у зазначений період вимикати зовнішню світлову електрорекламу та інші енерговитратні прилади. Такий відповідальний підхід дозволяє нам мінімізувати застосування графіків відключення”, – сказав у своєму зверненні до українців прем’єр Денис Шмигаль.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Чтобы не допустить веерных отключений, надо экономить! А, как? Да очень просто, а именно:- погасить на хер льВОНЬ-ВОНЬ-ВОНЬ и кУЙов – который с ДРИЩАТИКА ЙОбнулся!!! – вот и избыток электроэнергии появится. Эти мрази – слишком много потребляют электроэнергии Нашей! Гасить их на хер и к ебени – мать! Не жалко:))))))))

рубль
рубль
1 год назад

Да уж, немножко палевно, че я – шиз, ну да ладно:)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x