«Зернова ініціатива» дозволила відправити через порти Одещини 9 суден з 164 тис. тонн української агропродукції до країн Азії та Європи

0 коментарів 11826 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З портів Одещини продовжують експорт української агропродукції. Завдяки “зерновій інітіативі” вдалося відправити вже 9 суден, які вивезли українську продукцію вагою майже 164 тонни у страни Європи та Азії. Про це повідомляють Одеська митниця і Міністерство інфраструктури.


Сьогодні о 10-й ранку одеські митники оформили відхід чотырьох суден з українською агропродукцією.

В рамках реалізації «зернової ініціативи» з порту «Чорноморськ» вийшли SALLY M та NORD STARK з майже 35 тис тонн кукурудзи та пшениці на борту. Всього завдяки цьому з портів «Одеса», «Чорноморськ» та «Південний» вийшли 9 суден з 163,8 тис. тонн агропродукції. Вони прямують до країн Азії та Європи.

Сьогодні порти Великої Одеси планують прийняти на вхід 13 суден під завантаження українською агропродукцією. Станом на 10.00 6 суден пришвартовано біля причалів портів Одеси (2), Чорноморська (1) та порту «Південний» (3).

Нагадаємо, з моменту виходу першого судна з українським продовольством експортовано 2,78 млн тонн агропродукції. Всього з українських портів вийшли 122 судна з агропродукцією, яка була направлена до країн Азії, Європи та Африки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x