Зенітники Одеської бригади збили на Херсонщині Су-25 та три безпілотника

0 коментарів 23976 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Захисники з Одеси показали успіхі на фронті та ефектно знищили ворожу техніку. Вчора вони збили на Миколаївщині та Херсонщині Су-25 та три безпілотника. Про це повідомили в Повітряному командуванні “Південь”.


20 вересня близько 17:00 години в Бериславському районі Херсонської області воїнами зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування “Південь” збито черговий російський штурмовик Су-25.

Також, близько 16:00 години, на Миколаївщині, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Південь” збито ворожий дрон-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва, який російські окупаційні війська маркують як “Герань-2”. Це баражуючий боєприпас, вагою 200 кг та розмахом крил у 2,5 метри.

А вже увечері близько 22:00 години, у небі над Херсонщиною, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Південь” ліквідовано ще два російських безпілотника оперативно-тактичного рівня, якими окупанти намагалися проводити повітряну розвідку та наведення вогню.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x