Військові назвали особливості іранських дронів-камікадзе, які двічі обстріляли Одесу

3 коментаря 37503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Іранські дрони-камікадзе, які почали використовувати росіяни, керовані і часто змінюють маршрут під час атаки. Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного штабу прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.


“Суха статистика крайніх бойових днів свідчить про те, що вони продовжують використовувати і ракетні атаки, застосовуючи їх по іншим регіонам, а також почастішали випадки застосування цих дронів-камікадзе”, – сказала вона.

За її словами, по-перше, дрони мають обмеження по дальності дії, тому застосовуються по регіонах, де сягає дальніть. По-друге, їх тактико-технічні характеристики ще не вивчені, тому наскільки далеко вони можуть бути направлені ще вивчається.

“Наразі ми знаємо, що це гучний двигун, який сповіщає про наближення і це вже ознака вжиття заходів, щодо переходу в укриття. Вони керовані і часто під час атак змінюють маршрут, ми це вивчаємо”, – сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська знову атакували Одесу дронами-камікадзе. На щастя, внаслідок ворожого обстрілу ніхто не загинув.

 

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Пусть “дроны” сии и говнецо на приколоченных друг к другу чyрках по сути, но для одесских ватных катяхов – самое то!!! 🙂 Военные-то уже поняли, как с “летучими персами” работать, так что терpоризировать ими будут сугубо одесских ватных подzалупников 😀 Многие из них уже с утра разматывают свои рюсские лапти и присматривают себе черевички 😉

рубль
рубль
1 год назад

Симпатичный и полезный цветок – герань:))))))

рубль
рубль
1 год назад

Я своим анусом коллекционирую цвяты, но, как правило, не такие кривые и колючиеее :((((

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x