Вийшов з в’язниці і продовжив злочинну діяльність: в Ізмаїлі попався крадій велосипедів і смартфонів

0 коментарів 22437 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сім рокі в’язниці не змінили принципи 40-річного чоловіка, який продовжив своє протизаконне ремесло після виходу на свободу. Крадія затримали в Ізмаїлі, де він вкрав телефон і три велосипеда. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області. 


Спочатку громадянин заволодів телефоном перехожої. Випросивши мобільник у жінки нібито скористатися ним для термінового дзвінка, правопорушник втік, щойно взяв гаджет до рук.

Після цього чоловік почав видивлятися у місті велосипеди і викрав три двоколісника, які власники залишили біля крамниць без нагляду та протиугінних засобів.

В ході розслідування справ поліцейські встановили, що телефон і два байки зловмисник збув, виручивши за них загалом 2300 гривень. Ще один двоколісний транспортний засіб фігурант продати не встиг: правоохоронці затримали його по дорозі до ломбарду.

Загальна сума нанесеної шкоди потерпілим сягнула майже 15 тисяч гривень. Телефон та один велосипед поліцейські вилучили і зараз вживають заходів для повернення людям ще двох двоколісників.

Максимальне покарання, яке загрожує рецидивісту, – вісім років позбавлення волі. Завершення досудового розслідування чоловік очікуватиме під домашнім арештом.

“Вкотре наголошуємо громадянам: не давайте можливості зловмисникам заволодіти цінними для вас речами. Якщо хочете допомогти з телефоном, краще подзвоніть і передайте потрібну інформацію самі. Аби не потрапити в подібну ситуацію з велосипедами, старайтеся користуватися протиугінними засобами або просіть людей, яких знаєте, наглянути за майном”, – звернулися до громадян правоохоронці.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x