Вийшов з-під стражі на час суду за вбивство і знову вбив: в Кілії розпочато вже другий судовий розгляд відносно 29-річного містянина

0 коментарів 58671 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В травні цього року “Бессарабія INFORM” писала про жорстоке вбивство 33-річного мешканця Кілії, за підозрою в якому затримали його 29-річного товариша. Слідство завершено, справа перейшла до суду – повідомили “Бессарабії INFORM” в Ізмаїльській міській прокуратурі і зазначили, що це вже друге вбивство, за яким судять обвинуваченого. 


Розгляд нової справи почав Кілійський районний суд, оскільки слідство зібрало достатньо доказів щодо причетності зловмисника до позбавлення життя людини – тепер його доля в руках Феміди.

Встановлено, що 30 травня 2022 року обвинувачений знаходився в гостях у 33-річного знайомого. Між ними під час спільного вживання алкоголю відбулася сварка, яка стала фатальною для господаря будинку. Зловмисник в люті схопив тупий металевий предмет та почав лупцювати ним опонента по голові, завдавши щонайменше десять тяжких ударів. Той помер на місті, а вбивця втік. Злочинця затримали ввечері того ж дня і взяли під варту. На додачу під час обушку його оселі правоохоронці знайшли та вилучили майже 10 грамів канабісу.

Також в прокуратурі зазначили, що відносно обвинуваченого в Ізмаїльському міськрайонному суді на стадії судового розгляду перебуває обвинувальний акт за фактом вчинення ним у 2019  аналогічного злочину. Ймовірно, йдеться про вбивство, яке відбулося в Кілії три роки тому. За інформацією “БІ” від джерел в поліції, ввечері 9 вересня 2019 року в будівлі, яка знаходиться на перетині вулиць Болградська і Кіченко, тоді ще 26-річний зловмисник під час вживання з товаришами алкоголю через спалах люті двічі вдарив ножем в груди 46-річного знайомого і, погрожуючи свідкам холодною зброєю, забороняв кликати на допомогу, аж доки бідолаха не припинив подавати ознаки життя.

Чому такого зухвалого вбивцю суд відпустив з-під варти, належить з’ясувати. Але, беручи до уваги нове забране ним життя, очевидно – це стало фатальною помилкою.

Тепер відносно кілійця порушені вже два судових розгляди про найстрашніший злочин, які, скоріше за все, найближчим часом поєднають. Наразі звинувачуваний знаходиться під вартою, але термін утримання закінчується 30 вересня, тож прокурори знову клопочать про його подовження.

З великою долею ймовірності, фігуранту тепер загрожує довічне ув’язнення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x