В селі Кілійської громади власними зусиллями агропідприємства і людей заповнюється пересихаюча річка

0 коментарів 25191 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Ліски Кілійської громади через сильну посуху та низький рівень Дунаю дуже складна ситуація склалася з річкою Дунаєць, яка є важливою водоймою для місцевих мешканців. Ситуацію рятують коммунальники “Добробуту”, місцеве підприємство “Рис Бессарабії” разом з небайдужими селянами. Про це “Бессарабії INFORM” розповів голова громади Вячеслав Чернявський. 


Про проблему заголосили місцеві мешканці у соціальних мережах. На місце виїжджали спеціалісти, але зробили висновок, що оперативно врятувати ситуацію силами громади не є можливим – відсутня насосна станція, яка могла б закачувати воду. Міська рада звернулася до підприємства “Рис Бессарабії”, яке розташовано в межах села. Як завжди, рука була протягнута оперативно і беззаперечно.

Агрохолдінг надав техніку, мешканці села згуртувалися і додали паливно-мастильних матеріалів, коммунальники озброїлися приладдям і, дякуючи цьому, вже кілька днів дунайська водичка примусово поповнює Дунаєць.

Голова громади подякував небайдужим рятівникам водойми і зазначив, що у бюджет наступного року будуть закладені кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації стосовно розчистки річки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x