Стан готовності – 88%: до початку опалювального сезону залишився місяць. Скільки об’єктів теплопостачання уражені рашистами

0 коментарів 10503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До початку опалювального сезону залишився місяць. Ретельна підготовка до нього в Україні тривала все літо та продовжується зараз. Наразі стан готовності вже 88 %.


Про це заявив Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов на 7 засіданні Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду (ОЗП) 2022/23 років.

“Закликаю всіх поставитися сумлінно до цієї роботи та до 6 жовтня 2022 року завершити підготовку на 100%”, — підкреслив Олексій Чернишов.

Він також повідомив, що станом на 22 вересня внаслідок збройної агресії росії на території України загалом уражено 349 об’єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання, а саме: 335 котельні (332 пошкоджено та 13 зруйновано), 11 ТЕЦ (7 пошкоджено і 4 зруйновано) та 3 ТЕС. У плановому режимі державою здійснюється фінансування робіт з відновлення Охтирської, Чернігівської ТЕЦ та системи централізованого теплопостачання у Кременчуці.

Раніше на шостому засіданні Штабу ОЗП Олексій Чернишов заявив, що для проходження опалювального сезону Україна має сконцентрувати максимальний обсяг ресурсів з усіх можливих джерел.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x