Шеринг техпаспорту повертається у наші смартфони – інструкція

2 коментаря 29673 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Послугу шерингу авто в застосунку Дія відновлено. За кілька кліків, не передаючи пластикове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з рук до рук, ви можете поділитися техпаспортом із родичем чи іншою людиною.


Про це повідомила прес-служба українського електронного сервісу державних послуг.

Постійні користувачі  Дія знають, що поділитися техпаспортом в Дії можна було ще в лютому. Проте через російське вторгнення держреєстри довелося вимкнути задля безпеки, тому послуга тимчасово була недоступна.

Зараз реєстри захищені та працюють, тому шеринг техпаспорту повертається у наші смартфони.

“Як це працює? Вам знадобиться паспорт та посвідчення водія в Дії. Власник авто надсилає запит, який потрібно підтвердити зі смартфона. Easy! Більше не треба йти до нотаріуса, щоб передати право керування автівкою”, – сказано в повідомленні розробників застосунку.

Послуга буде корисною, коли позичаєте або віддаєте транспорт родичам чи друзям на якийсь час. Адже відповідальний на дорозі той, хто користується автівкою, а не її власник.

Дивіться інструкцію у відеоролику та користуйтеся зручною послугою.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гость
Гость
1 год назад

Не очень грамотный ролик- владелец машины всегда будет крайним в любом судебном споре ! А не тот,кому он дал покататься…

BREST-1939
BREST-1939
1 год назад

Гость из Zaлупки, а то тебе так важны якобы потенциальные проблемы украинцев с судебными спорами 😉 Неси лучше свою стандартную рублевую хуйню, синдбадо-рублядь 😀

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x