Селищний бюджет заощадив 200 тис. грн: сміттєзвалище у Тарутіно впорядкувало фермерське господарство

0 коментарів 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Місцеве фермерське господарство зайнялось впорядковуванням сміттєзвалища у Тарутіно. Місцева влада не змогла виділити з бюджета 200 тис. грн, які треба на цю послугу, тому підприємці надали таку корисну для громади благодійну допомогу. Про це в соціальних мережах повідомила Тарутинська селищна рада, звернувшись до жителів містечка з проханням дотримуватись санітарних норм та правил користування сміттєзвалищем.


«Утримання будь-якого сміттєзвалища передбачає систематичні роботи з його впорядкування, у тому числі задля забезпечення вільного доступу сміттєвозам для підвезення й вивантаження твердих побутових відходів”, – йдеться у повідомленні органу місцевого самоврядування.

Як зазначено, роботи з впорядкування сміттєзвалищ має проводити спеціальна організація, вартість послуг якої на сьогоднішній день складає 200 тис грн. На жаль, такої суми коштів для проведення цього виду робіт в бюджеті селищної ради не знайшлося.

Допомогу у вирішені питання щодо впорядкування сміттєзвалища надало СФГ «Кристал», яке направило бульдозер та виділило дизпаливо для проведення відповідних робіт. Спільними зусиллями технікою фермерського господарства та комунального підприємства на сміттєзвалищі був наведений порядок.

“Але, на превеликий жаль, не всі мешканці селища Тарутине із розумінням відносяться до питань благоустрою та не дотримуються правил користування територій населеного пункту. Після проведених робіт на сміттєзвалищі у липні місяці деякі жителі викидають сміття на щойно зачищених ділянках, в недозволеному місці. Звертаємося з проханням до жителів громади, підприємств та установ, які самостійно вивозять сміття, вивозити побутові відходи лише у відведені для цього місця, дотримуватись вимог що вказані на табличках, встановлених на сміттєзвалищі», – звернулися до громадян представники влади.

Селищний бюджет заощадив 200 тис. грн: сміттєзвалище у Тарутіно впорядкувало фермерське господарство

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x